Wij maken bier. Amsterdams bier. We denken graag groot, als microbrouwer. Met groots bier dat hardnekkig vraagt om meer. Speciaal, voor de vooroplopende massa.

Een flesje vol

Gerstemout
Tarwemout
Hop (Citra, East Kent Golding)
Gist
Water

Excentriek Pale Ale

Onder pure gelukzaligheid gedopt. Onze Pale Ale heeft citrus noten met een eigen willetje. Lekker gebekt door de frisse smaak en een bijzonder bittertje.

Meer over het bier en haar brouwers

Excentriek bier laat zich kenmerken door haar opvallende smaak en bijzondere uiterlijk. Geïnspireerd op origineel recept uit de Gouden Eeuw is onze Pale Ale ongefilterd en gebruiken we alleen pure, onbewerkte ingrediënten voor een bierbeleving die je bijblijft. Want we zouden Excentriek niet zijn als we niet excentriek zouden zijn.

Wij, de mannen achter het bier, lopen graag voorop. Maar na een leven vol wonderbaarlijkheden en avontuur, waren we toe aan wat nieuws. We deden een stapje terug in de richting van de massa. Op een vurige zomerdag aan de Amsterdamse gracht ontdekten we onze passie. Mout, hop, gist en Mokum's kraanwater vlogen om de oren. Het resultaat loog er na 2 maanden rijpen niet om. Pure gelukzaligheid onder een gouden dop.

Toon, Camiel, Wouter & Steven.

Een Excentriek is altijd lekker. Hoeveel wil je er?


    Toemaar, ontzettende snoepert.
    Een doosje is maar €18.


    We bezorgen alleen binnen de ring.
    De betaling doen we als je het bier krijgt.

Liever een opvallend momentje aan de bar?

Ooit hier verkrijgbaar

Cafe de Parel
Westerstraat 266

Sterk Delicatessen
De Clercqstraat 7

Wil je erover praten?

therapie@excentriekbier.nl

voor de vooroplopende massa